De kracht van kleinformaat tegels: TopCer

Creativiteit en veelzijdigheid

Met de kleinformaat tegels van TopCer ben je verzekerd van een unieke mogelijkheid om van horecaruimtes tot particuliere woonruimtes naar een hoger niveau te tillen. De flexibiliteit in stijl, kleur en formaat is ongeëvenaard, waardoor je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een authentiek Portugees interieur of andere authentieke en gedrufde stijlen. Elk tegeltje opent deuren naar eindeloze ontwerpmogelijkheden; van vloeren die verhalen vertellen tot wanden die statements maken. Dankzij het dubbele bakproces zijn de tegels duurzaam en weerbestendig, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor maatwerk in binnenruimtes, maar ook voor buitenprojecten.

Innovatie en kwaliteit als kernwaarden

TopCer is meer dan een merk; het is een revolutie in tegelontwerp en maatwerk. Vanaf de oprichting heeft TopCer zich gericht op het produceren van unieke maten, texturen en afwerkingen. De inzet van drie rollerovens stelt TopCer in staat om kleine formaten, zoals de populaire 10x10 cm, te produceren. Deze maat, ooit geliefd voor Victoriaanse vloeren, weerspiegelt een rijke geschiedenis van kleur- en formaatcombinaties.

Toewijding aan duurzaamheid 

TopCer onderscheidt zich met ongeglazuurde porseleinen tegels van topkwaliteit.  De tegels zijn duurzaam, slijtvast en bestand tegen allerlei omstandigheden. Om deze kwaliteit te waarborgen worden de tegels geproduceerd volgens strikte normen.

Verken Topcer in het MBI Inspiratie Centrum 

Wil je meer ontdekken over TopCer? Breng dan een bezoek aan het MBI Inspiratie Centrum in Ede, gelegen aan de Lumièrestraat 19. Hier vind je de uitgebreide collectie van TopCer. De experts van MBI staan klaar om je te helpen met het realiseren van jouw maatwerkproject en denken graag met je mee.

Plan je bezoek: MBI Inspiratie Centrum (office365.com)

« Nieuws overzicht