Isolatie voor elke toepassing

Of het nu gaat over nieuwbouw, renovatie of transformatie, Knauf Insulation biedt voor elke toepassing een isolatiemateriaal dat behalve duurzaam ook prettig te verwerken is.

Van boven naar beneden isoleren met Knauf Insulation

Om een huis of gebouw te isoleren zijn er isolatiemogelijkheden genoeg. Het is belangrijk om bij het dak te beginnen, omdat hier de meeste warmte verloren gaat, daarna de gevel en tenslotte de vloer of kruipruimte. Het is belangrijk kieren te dichten en de luchtlekken aan te pakken. Hiervoor zorg je ervoor dat je na de isolatiemaatregelen niet alsnog veel warmte verliest.

Duurzame isolatie met ECOSE Technology

Bij het kiezen van isolatiemateriaal moet je op een aantal zaken letten. De isolatiewaarde, dikte en duurzaamheid zijn hierbij van belang. De isolatie van Knauf Insulation is te herkennen aan zijn bruine kleur en is zeer duurzaam. Het is geproduceerd tot maar liefst 80% gerecycled glas en met het 100% natuurlijke bindmiddel ECOSE. Hierdoor is onze isolatie, zacht, geurloos en jeukvrij. 

Daarnaast is de levensduur van glaswol ruim 50 jaar zonder verlies van isolatiewaarde. Aan het einde van de levensduur kan glaswol probleemloos worden hergebruikt omdat het niet is verlijmd aan constructiedelen, een belangrijke voorwaarde voor circulair bouwen.

Meer isolatie op een pallet

Door een optimale compressie verpakken we bij Knauf Insulation meer vierkante meter isolatie op een pallet. Vergelijk je bijvoorbeeld Acoustifit of Naturoll isolatie met het isolatiemateriaal van een andere leverancier, dan verpakken we soms wel een dubbele hoeveelheid op een pallet en in een vrachtwagen! 

Ontdek al onze isolatieoplossingen via knauf.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie