Optimale terrasverzorging met PCI Pavifix-producten

Een prachtig terras is de kroon op uw buitenruimte, een plek waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Het behouden van de schoonheid en duurzaamheid van uw terras vereist echter wel de juiste producten. Met de Pavifix-producten biedt PCI een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, bestaande uit PCI Pavifix 1K Extra, PCI Pavifix CEM, PCI Pavifix CEM Rapid, PCI Pavifix CEM ROC, PCI Pavifix PU en PCI Pavifix V, die speciaal zijn ontwikkeld voor het leggen en voegen van bestratingsoppervlakken.

Voor elke belasting de juiste PCI-voeg

PCI Pavifix 1K Extra is een drainerende bestratingsvoegmortel geschikt voor het waterdoorlatend afvoegen van bestrating en tegels van natuursteen en beton. Dit product staat bekend om zijn uitstekende hechting en snelle uitharding. Het zorgt voor een duurzame en weerbestendige oplossing, waardoor uw terras er weer als nieuw uitziet.

Oppervlakken met een hogere belasting zoals rotondes of busbanen hebben een andere bestratingsvoegmortel nodig. In dit geval komen de eigenschappen van PCI Pavifix CEM, PCI Pavifix CEM Rapid en PCI Pavifix CEM ROC goed van pas. Deze waterondoorlaatbare cement-bestratingsvoegmortels zijn speciaal ontworpen voor beloop- en berijdbare bestratingsoppervlakken bieden weerstand tegen hoge belastingen en diverse weersinvloeden.

De PCI Pavifix- familie 

De PCI Pavifix-familie biedt een compleet systeem voor het leggen en voegen van bestratingsoppervlakken. Of het nu gaat om privé- of publieke toepassingen, bij gering of hogere belasting, het gelegde bestratingsoppervlak moet goed liggen en de bestratingsvoegmortel moet slijtvast en sterk zijn. De producten van de PCI Pavifix-familie voldoen aan deze eisen, zowel vanuit een optisch als verkeerstechnisch oogpunt, veilig en duurzaam.

Alle voordelen van de PCI Pavifix-familie in één oogopslag:

  • Normaal uithardende en snel uithardende systemen
  • Afhankelijk van de uitvoeringsvariant drainerende en waterondoorlatende bestratingsvoegmortels
  • Gele verpakking voor inbedden en fixeren, bruine verpakking voor voegen
  • Producten op maat voor hoveniersbedrijven en de wegenbouw

Meer informatie vindt u op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie