Ontdek het complete luchtkanalensysteem ‘DucoFlex’ tijdens interactieve workshop op VSK!

In een wereld waarin we maar liefst 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is 24/7 ventileren essentieel. Op zoek naar een totale ventilatie-oplossing? Dan richt u zich het liefst tot één adres. En vanaf heden is dat mogelijk bij DUCO. Het bedrijf introduceert het DucoFlex luchtkanalensysteem op de Nederlandse markt. Hiermee transformeert het zich als het ware tot een one-stop-shop voor alle ventilatiebehoeften.

Complete ventilatieoplossingen voor elk project

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, DUCO biedt met het nieuwe DucoFlex luchtkanalensysteem  een complete ventilatieoplossing voor zowel systeem C als D. Van ventilatieroosters en ventilatieboxen tot ventielen en luchtkanalen, DUCO heeft vanaf heden alles in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. 

DucoFlex - installatiegemak voor professionals

DUCO neemt installateurs de zorg uit handen door nu ook DucoFlex-luchtkanalen aan te bieden. Het nieuwe luchtkanalensysteem is zeer installatievriendelijk dankzij het handige 'Click & Go'-principe en het beperkt aantal benodigde hulpstukken.

Een optimaal akoestisch comfort

En er is meer! Door het DucoFlex-assortiment te combineren met de hoogwaardige Duco-ventilatiesystemen, geniet de bewoner van een maximaal akoestisch comfort. Dit pakket garandeert de hoogste luchtdichtheidsklasse D, de laagste luchtweerstand en dus een maximaal akoestisch comfort met de stilste ventilatieboxen van Europa. Het resultaat is een energiezuinig en geruisloos functionerend ventilatiesysteem.

DUCO: 100% service voor elk project

DUCO staat voor 100% service. Registreer gratis voor de online pricing tool en bereken eenvoudig offertes voor jouw mechanische ventilatiebehoeften. Daarnaast staat onze studiedienst voor je klaar om te ondersteunen bij legplannen en bepalen van je materiaalbehoeften. DUCO maakt ventilatie eenvoudig en compleet.

Ontdek alles over DucoFlex op VSK van 6-8 februari!

Klik hier voor meer informatie...

« Nieuws overzicht