VSK 2024 – De beurs voor de totale E+W installatiebranche

Bezoek de grootste installatiebeurs van Nederland
6 – 9 februari 2024 | Jaarbeurs | Utrecht

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie en deze 26e editie brengt alle installatiedisciplines écht bij elkaar. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche.

Meer dan 330 exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, technieken, innovaties en diensten. In twee ruime theaters luisteren bezoekers naar inspirerende kennissessies. Of het nu gaat om verwarming, ventilatie, sanitair of over elektrotechniek en meet- en regeltechniek; VSK zet je op voorsprong!

Kennisroutes en theaters 

VSK 2024 staat volop in het teken van kennis want de ambities binnen de sector zijn groot en je kennis bijhouden en/of vergroten is essentieel. Daarom bevinden zich meerdere theaters en routes op de beursvloer waar vakspecialisten dieper in gaan op snel ontwikkelende installatiezaken.

In het VSK NieuwsCafé in hal 11 luisteren bezoekers naar interviews met belangrijke spelers in de sector. Ook dit jaar weer gaat gastheer Frans Reichardt de interviews begeleiden. VSK-partner installatie.nl is de organisator van het NieuwsCafé.

Vakblad Warmtepompen organiseert de bekende Warmtepomp Innovatieroute. Inmiddels een vast onderdeel van VSK. Werkzaam als technisch professional bij een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf? Dan is de Warmtepomp Innovatieroute een must.

Veel ruimte voor de toekomst

“Onze toekomst draait om jou” is het thema van deze editie. Met dringende ambities op het gebied van onder andere verduurzaming en energie, is het echt tijd om de handen ineen te slaan en te gaan staan voor alles wat onze en de toekomst van onze kinderen nodig heeft. In het bijeenbrengen van al deze zaken speelt de installatiesector een sleutelrol. VSK 2024 geeft inzicht, helderheid en duiding.

Registreer je online en kom samen met je collega’s naar VSK 2024 in Jaarbeurs Utrecht!

Registreer je hier...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie