ACO Urban Design maakt ieder project uniek

Urban Design

Waar traditionele roostergoten niet altijd aansluiten bij de beoogde uitstraling van een project, dragen sleufgoten of roosters met een bijzonder ontwerp juist bij aan een unieke identiteit. De praktische must van afwatering verandert daarmee in Urban Design die projecten een eigen gezicht geeft. En daar blijft het niet bij. Steeds vaker zorgen wij ook voor het ontwerp en de realisatie van banken, kaders om plantvakken, signing en trappen uit CorTen staal!

Alles onder één dak

Urban Design goten nemen een prominente plek in ons lijnafwateringsprogramma. Een dermate belangrijke plek zelfs dat een productspecialist en design engineers zich ontfermen over deze tailor made oplossingen. Jouw idee is de basis voor ons werk. Hiermee gaan wij aan de slag. Aan alles wordt gedacht, tot in het kleinste detail. Hiervoor moet je beschikken over een goede materiaalkennis en weten wat technisch wel en niet kan en dat doen wij. Zo kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan. In tegendeel! Door een complete begeleiding van jouw project, van begin tot eind, ben je zeker van het eindresultaat! Wij leveren een “maatpak” van alleen de beste kwaliteit. Daar staan wij voor!

#askACO

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers kosteloos gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van regenwater? #askACO.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie