Out of this World met PCI Nanorapid en PCI Nanolight

Tijd is kostbaar en zeker op de bouwplaats een beslissende factor. Bewoners willen zo snel mogelijk gebruik maken van de nieuwe ruimte en aannemers willen de wachttijden tussen de opeenvolgende werkzaamheden zo kort mogelijk houden. Hier speelt de PCI Nanorapid een belangrijke factor. Deze snellijm hardt binnen 90 minuten uit. Waardoor het mogelijk is om het tegelwerk dezelfde dag te kunnen voegen.

Voor de tegelzetter is het belangrijk om gemakkelijk en comfortabel te kunnen werken. Daarnaast is een lange corrigeerbaarheid ook essentieel. Daarvoor hebben we nu de verbeterde PCI Nanolight. Deze lichte alleskunner is dankzij zijn romige consistentie zeer flexibel en maakt het aanbrengen eenvoudiger dan ooit.  Daarnaast heeft de zak een lager draaggewicht (15 kg zak met handvat), waardoor tillen een stuk makkelijker wordt.

Beide tegellijmen zijn onderdeel van de PCI Nano-lijn.

Met PCI Nanorapid extra verwerkingscomfort

De nieuwe snellijm voor keramische- en natuursteenvloeren biedt dankzij CSA-technologie volledig nieuwe mogelijkheden, en zorgt ervoor dat het tegelen beter in te plannen is. De tegellijm combineert het tijdvoordeel van een snellijm met het verwerkingscomfort van een normaal uithardende lijm. Tegelijkertijd hardt de lijm extreem snel uit, zodat nog dezelfde dag kan worden gevoegd.

  • Lange verwerkingstijd tot ca. 60 min. – onafhankelijk van de omgevingsomstandigheden
  • Korte uithardingstijd van ca. 90 min. – volledige belastbaarheid na ca. 6 uur
  • Lange correctietijd tot ca. 30 min. – hoog verwerkingscomfort
De lichte alleskunner – PCI Nanolight

De variabele tegellijm is nu nog eenvoudiger te verwerken. Dankzij een nieuwe formulering en beproefde technologie is de lichte mortel zo flexibel en efficiënt als nooit tevoren.

  • Kan zeer flexibel en zonder krachtsinspanning worden aangebracht – voor comfortabel werken
  • Grotere sterkte – omlaagglijden en afzakken van grote tegels op muren en vloeren wordt voorkomen
  • Verbeterde corrigeerbaarheid tot 15 minuten na het leggen van de tegels
  • Duurzamer – minder aanmaakwater nodig
« Nieuws overzicht