FAKRO brengt 't mooiste licht naar Daken & Zaken

Op woensdag 15 november staat FAKRO op de DAKEN & ZAKEN beurs. In de EXPO Houten kun je van 10.00 - 18.00 uur kennismaken met een selectie FAKRO (plat)dakramen in stand 061. De toegang is gratis en bezoekers kunnen zich aanmelden via www.dakenzaken.nl.

DAKEN & ZAKEN is een vakbeurs voor de platte en hellende dakenbranche. Dé plek bij uitstek dus voor opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche om elkaar te ontmoeten. Zeker nu het dak steeds meer wordt gezien als de oplossing voor tal van maatschappelijke vraagstukken. Denk maar aan zaken als energiebesparing, isolatie, luchtzuivering of ruimtegebrek. DAKEN & ZAKEN biedt een mooie gelegenheid om samen met vakgenoten een succesvolle toekomst voor ons vak te realiseren.

't mooiste licht

FAKRO presenteert op de beurs een selectie uit het brede assortiment platdakramen. Naast het mooiste licht zorgen deze ramen ook voor de juiste ventilatie en combineren makkelijke functionaliteit met uitstekende isolerende eigenschappen.  

Beurs informatie
  • Woensdag 15 november van 10.00 - 18.00 uur
  • EXPO Houten
  • Adres: Meidoornkade 24, Houten 

Meer informatie over FAKRO vind je op: www.fakro.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie