5 redenen waarom Rockpanel gevelbekleding een topkeuze is

Ontdek de gloednieuwe Stones collectie

Omarm het buitengewone, verken de mogelijkheden en laat de duurzame schoonheid van stenen gevelbekleding je architectonische visies transformeren. Laten we eens duiken in de opmerkelijke eigenschappen en voordelen die Rockpanel gevelbekleding tot een topkeuze maken voor architecten, bouwers en ontwerpprofessionals. 

“In elk stuk steen zit een verhaal dat verteld moet worden”

Laat je inspireren door onze case studies!

De pracht van de natuur overtreffen
Ervaar de ongekende schoonheid van steen in onze gevelbekleding. Lichtgewicht en toch robuust, blaast het leven in architecturale visies. Het is gemaakt met dezelfde fascinerende esthetiek als steen en is een feest van natuurlijke patronen en texturen. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je ontwerpen dansen op het ritme van de natuur. 

Tijdloze elegantie en duurzame topkwaliteit

In het hart van onze gevelbekleding zit steenwol, dat een duurzaamheid laat zien die verder gaat dan functionaliteit alleen. Het is een vaak onderschat aspect van duurzaamheid. Wanneer steenwol wordt toegepast als gevelbekleding, heeft het niet alleen een verbluffende visuele aantrekkingskracht, maar behoudt het ook structurele integriteit en levendige kleuren voor een lange periode. In feite garandeert Rockpanel gevelbekleding een minimale levensduur van 50 jaar.

Ultieme Brandwerendheid

Onze panelen zijn gemaakt van steenwol, met een uitzonderlijke brandveiligheid (Euroklasse A2-s1,d0 - praktisch onbrandbaar) en een extreem hoog smeltpunt (1000°C). Het voldoet aan de strengste brandvoorschriften en biedt een ongeëvenaarde bescherming voor je architecturale dromen.

Extra bescherming met ProtectPlus

De hoge kleurechtheid van Rockpanel in combinatie met de ProtectPlus coating in Rockpanel Stones resulteert in een vrijwel zelfreinigende gevel, waardoor de onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. 

“Ontwerp met de vlam van creativiteit, maar bouw met de veerkracht van vuur.”

De grenzeloze vrijheid van creatief ontwerp

Ondanks hun lichte gewicht bezitten ze een verbazingwekkende sterkte waardoor ze vrijwel ongevoelig zijn voor de zwaarste schokken en het meest onverbiddelijke vocht. Ze zijn niet alleen gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn ontworpen om meer dan een halve eeuw mee te gaan! 

Pas deze panelen aan tot je eigen meesterwerk. Buig, vorm, perforeer, snijd en combineer kleuren en texturen om een gevel te maken die helemaal van JOUW is. De mogelijkheden zijn onbeperkt en uw verbeelding is de enige grens.

Het is tijd om je architecturale visie tot leven te laten komen, met de duurzame touch van Stones gevelbekleding.

Bestel je gratis Rockpanel Stones Box!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie