CeraVision®: Stijlgroepen wand- en vloertegels samengesteld door experts

Binnenruimtes komen tot leven met de veelzijdigheid van keramische tegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, geschikt voor zowel vloeren als wanden. Hierdoor ontstaan tal van mogelijkheden om je gehele huis, de keuken of badkamer naar eigen smaak in te richten. De keuzes zijn enorm. Het nieuwe CeraVision® bestaat uit 6 stijlgroepen wand- en vloertegels, samengesteld door experts, om de perfecte keuze voor jouw binnenruimte te vergemakkelijken.

6 Stijlgroepen samengesteld door experts

CeraVision® is een merklabel van MBI De Steenmeesters, zorgvuldig samengesteld door experts in zes verschillende stijlgroepen. Ontwikkeld om de vakhandel en klant te ondersteunen in de keuze van de perfecte tegels op basis van de gewenste stijl. Elke stijlgroep creëert een unieke sfeer en uitstraling. Van “Timeless Natural” tot “Industrial Urban”. De nieuwe collectie wordt gepresenteerd tijdens een huisshow op de centraal gelegen locatie Ede, Nederland. Lees meer over de stijlgroepen.

Huisshow

Jij bent van harte welkom om als één van de eersten de nieuwe showroom in Ede te bezoeken van 27 november tot en met 1 december 2023. Tijdens de huisshow presenteert MBI de nieuwe CeraVision®-collectie. Klik hier om je aan te melden...

Over MBI voor Binnen

MBI voor Binnen is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige keramische wand- en vloertegels aan tegel- en sanitairspeciaalzaken in heel Nederland. Het MBI assortiment omvat tegels voor binnenruimtes, zoals keukens, badkamers en vloeren. MBI blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij MBI ligt de focus op duurzaamheid, uitstekende service en creatieve oplossingen. MBI biedt een full-service concept aan haar retailers onder het eigen merklabel, CeraVision®. Daarnaast heeft MBI agentschap op een aantal exclusieve merken zoals Imola en Casalgrande Padana.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie