Ontdek Clipso

De ideale combinatie van design en akoestische oplossingen door Ecophon!

Bent je op zoek naar een flexibele oplossing om geluidsoverlast in diverse ruimtes te verminderen? Zoek niet verder! Ecophon heeft onlangs tijdens de Architect@Work beurs in Amsterdam Clipso gelanceerd, een revolutionair product dat de norm stelt voor akoestische prestaties en design voor wanden en plafonds. Met Clipso kan je genieten van een harmonieuze en stille omgeving zonder in te leveren op stijl. De rekbare stoffen van Clipso zijn verkrijgbaar in de So Acoustic versie en de So Classic versie op rolbreedtes tot 5,10 m waardoor je een strak en naadloos resultaat neerzet. Het CLIPSO-textiel is gecoat, maar je kunt nog steeds herkennen dat het een textiel is omdat de gebreide structuur nog steeds zichtbaar is. Dit geeft een premium beleving. Het textiel is ook stootvast, wat het zeer sterk maakt.

Waarom kiezen voor Clipso?

Superieure akoestische prestaties: Clipso is ontworpen om geluidsoverlast te minimaliseren, waardoor de akoestiek in elke ruimte verbetert. Of je nu een druk kantoor, een gezellig restaurant of een serene hotellobby als project hebt, Clipso zorgt voor een aangename geluidsbeleving.

Eindeloze designmogelijkheden: Met Clipso kan je de creativiteit de vrije loop laten. Kies uit een breed scala aan kleuren, texturen en maatwerk prints om een unieke sfeer te creëren die perfect aansluit bij het interieur. Zelfs 3D-effecten kunnen worden bereikt dankzij de op maat gemaakte profielen.

Eenvoudige Installatie: Clipso is snel en eenvoudig te installeren, zonder verhitting, wat tijd en kosten bespaart. De ruimte wordt snel getransformeerd met minimale inspanning. Ideaal voor snelle renovaties of transformaties.

Lange levensduur: Ecophon heeft zich toegelegd op duurzaamheid en kwaliteit. Clipso is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is bestand tegen slijtage, waardoor het jarenlang meegaat.

Onderhoudsvriendelijk: Clipso is gemakkelijk schoon te houden en behoudt zijn uitstraling zelfs na vele jaren intensief gebruik.

Kies voor de toekomst van akoestische oplossingen met Clipso van Ecophon. Laat de ruimte opvallen, verbeter de akoestiek en creëer een plek waar mensen graag verblijven. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Clipso uw ruimte kan transformeren. Je zal versteld staan van de resultaten!

Bezoek onze website voor meer informatie. Klik hier... 

De toekomst van akoestische oplossingen starts with fabric!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie