FOCUS op geluid met de Alfa 95 Flat SQ

Ideaal voor renovatie en nieuwbouwprojecten. De Alfa 95 Flat SQ met superstille werking. De Alfa SQ is ontwikkeld om boven een verlaagd plafond te worden gemonteerd. De luchtstroomprestaties leveren eersteklas luchtkwaliteit voor kantoren, bijeenkomst- en vergaderruimtes. Dankzij het minimale geluidsniveau is het de perfecte keuze voor zowel nieuwe als bestaande bouw.

Alfa 95 Flat SQ 
  • 1 model met nominaal luchtdebiet van 965m³/u (meerdere uitvoeringen mogelijk)
  • Uiterst stille werking – 33 dB(A)*
  • Hoog rendement warmteterugwinning tot 83 %
  • Geïntegreerde condens pomp 
  • Energiezuinige EC-motoren

* bij een juist ontwerp en correcte installatie

AirGenio bedieningssysteem

De intelligente en geïntegreerde AirGENIO-besturing zorgt voor een effectieve werking, beschikt over connectiviteit naar BMS-netwerken en kan online benaderd worden via de AirGENIO CLOUD. 

Installatiegemak

Andere functies zoals zijtoegang tot de filters, keuze van linker of rechter uitvoering, geïntegreerde condens pomp, optionele elektrische voor en/of na verwarmer en onderhoudsgemak dragen alleen maar bij aan de kwaliteit en veelzijdigheid van de unit.

Waarom de kwaliteit van het binnenklimaat zo belangrijk is

Wist u dat we 90% van ons leven binnen doorbrengen? Dit feit heeft enorme effecten op onze gezondheid en welzijn. Er zijn veel binnen condities die nadelige effecten op ons kunnen hebben: temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 concentraties en onvoldoende ventilatie. Schone frisse lucht en een lage CO2-concentratie is van vitaal belang voor ons welzijn en de prestaties op ons werk. In een ideale situatie worden bezette ruimtes permanent geventileerd. Als ruimtes worden geventileerd met geopende ramen, gaat er warmte verloren en dringt buitengeluid en vervuilde lucht binnen.

Kies daarom met de Alfa 95 Flat SQ voor een stil en doeltreffend ventilatiesysteem

Klik hier voor de brochure Alfa SQ...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie