Renovatie – Troax zorgt voor praktisch en mooi hekwerk

Troax paart esthetiek aan functionaliteit

Degelijk hekwerk voor uw renovatieproject. Even evident als onontbeerlijk. Van fietsenberging tot gasbox, van omheining tot toegangspoort; u wil kwaliteit kunnen aanbieden, en dit liefst mooi vormgegeven. Troax koppelt feilloos functionaliteit aan esthetiek, biedt u de perfecte oplossing voor deze toepassingen, en dit in een modulair - en dus toekomstproof - systeem.

Voor elk wat wils

Naast de traditionele gaaswanden in verschillende diktes bieden wij u ook afwerkingen aan in volle plaat. U hebt keuze uit een rijkelijk scala van RAL-kleuren. Bovendien zijn onze producten niet alleen beschikbaar in gepoedercoate-, maar ook in thermisch verzinkte uitvoering, waardoor ze ook buiten moeiteloos kunnen worden toegepast. Uiteraard wordt uw hekwerk voorzien van het ideale slot, om ongenode gasten de deur te wijzen. Dit kan variëren van een cilinderslot tot een magnetisch slot met schakelaar of mogelijkheden om uw eigen badgelezer te installeren. Kelder, berging, garage, verschillende hoogtes, schuine wanden… We zorgen voor oplossingen op maat, en staan u met graagte bij in de veelheid aan keuzes.

Last but not least

Als bouwprofessional wil u kwaliteit tot op het einde, en staat u op een mooie, functionele afwerking. Hekwerk is de ultieme manier om uw oog voor detail te onderstrepen. Al meer dan 60 jaar kan u rekenen op de kennis en knowhow van Troax. U kent ons hekwerk, want het is esthetisch, degelijk, modulair en makkelijk aan te passen aan veranderende behoeften. U kent onze service, en weet dat we met de glimlach klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Vertrouwt u op het origineel. Troax - schoonheid, kwaliteit en functionaliteit – wat wil een mens nog meer?

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie