Transformeer de gevel met het kleurenpalet van VinyPlus

VinyPlus gevelbekleding is een duurzame oplossingen voor elke stijl

De juiste kleur kan een wereld van verschil maken in het algehele uiterlijk van een woning of chalet. Met de VinyPlus gevelbekleding van Milin heb je een rijk palet aan kleuren tot jouw beschikking om elke stijl tot leven te brengen.

Een natuurlijke harmonie creëren

Kies voor een van de houtstructuren om een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw gebouw te geven. Van donker mahonie tot licht eiken; creëer een harmonie die naadloos samengaat met de omgeving.

Moderne elegantie met grijstinten

Voor een moderne en strakke look zijn er de grijstinten. Van lichtgrijs tot zwart, deze kleuren bieden een canvas voor een minimalistisch en tijdloos ontwerp.

Sprankelende kleuren voor een frisse look

Breng een gebouw tot leven met levendige kleuren zoals sprankelend groen, blauw of rood. Deze keuzes zijn ideaal voor wie durft op te vallen en een fris en modern accent aan het gebouw wil geven.

Ontdek de Shadow Panelen van VinyPlus

Met de VinyPlus collectie krijg je meer dan alleen kleurrijke gevelbekleding; maak kennis met de bijzondere shadow panelen. Deze panelen, gekenmerkt door hun diepte en schaduweffect, geven net dat beetje extra aan jouw gevel.

Het mooie van shadow panelen? Ze brengen de gevel tot leven. Dankzij de diepte in het ontwerp ontstaat er een spel van licht en schaduw, wat resulteert in een gevel die echt in het oog springt. En goed nieuws: ze zijn er in verschillende kleuren. Zo zorg je voor een gevel die modern is, maar toch tijdloos.

Milin 

Met VinyPlus gevelbekleding kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor esthetische vrijheid. Bezoek de website van Milin voor een volledig overzicht van het kleurenpalet en laat je inspireren voor jouw volgende project.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie