Jazo produceert brandwerende deuren & roosters

Technische ruimtes zijn essentieel voor het goed functioneren van gebouwen. Het goed afschermen van deze ruimtes, zodat de techniek optimaal zijn werk kan doen is enorm belangrijk. En met onze uitgebreide expertise op het gebied van brandwerendheid helpt JAZO je hier graag bij.

Je moet er natuurlijk niet aandenken dat door - bijvoorbeeld een brand - een technische ruimte wordt verwoest of dat er brand in deze ruimte ontstaat die vervolgens een (gedeelte van) een gebouw in as legt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er hoge eisen worden gesteld aan de afscherming, toegang en ventilatie van een technische ruimte. Eisen waar we bij JAZO raad mee weten.

Al jarenlang zijn we sterk in het zelf ontwikkelen, produceren en monteren van afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimten. Zo hebben we voor elke situatie een passende deur en/of ventilatierooster die voldoet aan alle voorgeschreven eisen. Niet voor niets dus dat wij al jarenlang partner zijn van alle energiebedrijven en aannemers in Nederland.

Oplossingen passend bij jouw situatie

Wij leveren graag oplossingen waar niet alleen wij, maar ook jij blij van wordt. Zo komen we samen tot de meeste ideale oplossing, passend bij de situatie. Wil je een enkele of dubbele deur? Geen probleem! Net als tal van andere opties die mogelijk zijn.

Bekijk hier onze brandwerende deuren en puien... 

Bekijk hier onze brandwerende ventilatieroosters... 

Gegarandeerde kwaliteit

Of dat nog niet voldoende is heeft JAZO als bedrijf ook het Certificate of constancy of performance, volgens de EN 16034 ontvangen. Een certificering waar we trots op zijn, maar die u ook de nodige voordelen oplevert:

Onze producten voldoen altijd aan de geldende brandwerende eisen;

  • Ons intern kwaliteit borgingssysteem (IKB) wordt geaudit door een notified body, waardoor we de productkwaliteit waarborgen;
  • Onze productie staat onder toezicht van een notified body;
  • Wij voldoen aantoonbaar aan alle eisen van toezichthouders en wetgevers op het gebied van brandwerendheid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op! 

Volg je ons al op social media?

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie