Vortvent Komfovent VERSO-PRO-2 … beter kan het (bijna) niet!

Komfovent introduceert de VERSO-PRO-2 met TB1-L1-D1 en T2 specificaties.

Met deze verbeteringen van de al langer bestaande VERSO-PRO units, kiest u voor een belangrijke stap voorwaarts in de techniek.

Constructief een sprong vooruit

De TB1 koudebrug vrije constructie biedt nu nog meer zekerheid en voorkomt condensatie op de behuizing. Ook de L1 lekdichtheid en D1 sterkte zijn een grote verbetering ten opzichte van de bestaande modellen. Met de T2 klasse die gerealiseerd wordt door 75 mm dikke panelen is de kast beter geïsoleerd en geluidsarm. De VERSO-PRO-2 luchtbehandelingskasten zijn Eurovent gecertificeerd volgens NEN-EN 18876:2007. Eurovent kent de classificatie TB1, D1, L1 en T2 toe na uitgebreide testen.

Nog meer verbeteringen

Naast deze verbeteringen zijn de handvatten van de deuren vervangen door 2-traps uitvoeringen waarmee deuren veiliger geopend kunnen worden. De deuren vallen nu binnen het frame met een dubbele afdichting. Ook de plaatsing van de bekende C5.1 plug & play regeling is onder handen genomen. De regeling zit nu in de VERSO-PRO-2, een apart deel van de kast, geïsoleerd en geheel afgeschermd buiten de luchtstroom.

Ongekende mogelijkheden

Met de duizenden samenstellingsmogelijkheden zijn de Komfovent VERSO-PRO-2 kasten voor vrijwel elke situatie geschikt (wellicht een beetje veel, maar iemand heeft deze geteld en zegt dat het klopt). De units zijn in delen leverbaar of geheel samengesteld op een subframe. Met een dak en kappen is buitenopstelling geen enkel probleem. De VERSO PRO 2  is leverbaar met diverse soorten warmtewielen, tegenstroom platenwisselaars, twin-coil en de uiterst populaire unit met geïntegreerde warmtepomp voor koelen en verwarmen. Daarnaast zijn ook luchttoevoerkasten leverbaar. Wilt u wat extra informatie lezen (in het engels) dan vindt u dat op de site van Komfovent.

Ervaring, vakbekwaamheid en zekerheid

Sinds 2004 zijn wij al importeur van Komfovent luchtbehandelingskasten. Met ons kiest u voor ervaring en zekerheid. Wij bieden u alternatieven zodat u kunt kiezen. Daarnaast bieden wij vakbekwame ondersteuning op locatie. Wij helpen u graag met offerte’s, duidelijk voorzien van alle technische specificaties en getoetst aan regelgeving zoals Ecodesign en Erp.

Met al deze verbeteringen kunnen wij met recht zeggen: Komfovent VERSO-PRO-2 … beter kan het bijna niet!

« Nieuws overzicht