Unidek PasDaK

Hét concept met zaagservice en legplan voor daken met hoek- en kilkepers

Unidek PasDak helpt aannemers om snel en professioneel dakconstructies te realiseren zonder zelf te hoeven zagen op de bouwplaats. Het is de ideale oplossing voor woningen met hoek- en kilkepers. Dankzij de kant-en-klare pakketten met de op maat gezaagde dakelementen en een duidelijk legplan, bespaart u veel mankracht, kraantijd en afval. Het is snel gemonteerd en heeft een hogere luchtdichtheid.

Stop met zagen

Zelf handmatig zagen van dakelementen is niet eenvoudig, kost veel tijd en de kans op fouten is groot. Wanneer elementen niet goed zijn gezaagd, sluiten ze minder goed op elkaar aan en kunnen er koudebruggen of luchtlekken ontstaan. Niet met Unidek PasDak! Met de Unidek PasDak service worden dakelementen exact op maat gemaakt. Volledig computergestuurd. Complexe daken met hoeken kilkepers zijn dan ook geen enkel probleem.

Efficiencyverlies voorkomen

Unidek PasDak helpt bouwers van woningen met complexe dakconstructies om sneller, duurzamer en foutloos te werken. Veel efficiency gaat namelijk verloren door dakelementen zelf te zagen op de bouwplaats. Onze pasdakelementen hebben precies de juiste afschuining en zo werkt u sneller én met minder afval.

Kant-en-klaar aangeleverd

Aan de hand van uw werktekening maken wij een duidelijk legplan. U krijgt van ons een eerste voorstel met een complete set digitale tekeningen (PDF). Die bestaat uit een legplan met maatvoering, codering en doorsneden. Na uw akkoord gaan we aan de slag om alle dakelementen precies op maat te zagen. We kunnen het complete pakket met logische indeling en montage-instructie al binnen 12 werkdagen aanleveren. Unidek PasDak is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Zelfs wanneer er één hoek-of kilkeper in de dakconstructie zit, is Unidek PasDak al interessant.

De voordelen van Unidek PasDak:
  • Snelle montage
  • Minder mankracht en kraantijd
  • Hoge luchtdichtheid
  • Minder afval
  • Technische ondersteuning
  • Duidelijk legplan

www.stopmetzagen.nl

« Nieuws overzicht