Belned glaslatten

Goed hout, onze tweede natuur

In 1978 ging Belned met glaslatten van start. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de wereld van beglazingsartikelen. Vele architecten, schilders, glaszetters en aannemers weten dagelijks Belned in Raamsdonksveer (NL) en Houthalen (BE) te vinden voor hun ruime assortiment glaslatten, voorzetramen, ventilatieroosters, kitten, gereedschappen en alle andere toebehoren die bij het verwerken van glas nodig zijn.

'Glaslatten vormen de basis waarmee mijn vader het bedrijf is gestart', vertelt commercieel directeur Ronald den Braven. 'Na bijna 45 jaar zijn we in deze markt nog altijd toonaangevend en trendsetter en weten we alles over glaslatten van kwaliteit. Niet voor niets zeggen we dat goed hout onze tweede natuur is.’

Standaard worden de glaslatten geleverd in 1e kwaliteit Dark Red Meranti. Dit is één van de meest bekende hardhoutsoorten, die ook goed te bewerken is. Belned glaslatten zijn bovendien niet gevingerlast, wat extra stevigheid garandeert en waardoor vervorming minimaal is. Het assortiment glaslatten van Belned kenmerkt zich door de vele soorten en maten glaslatten die standaard op voorraad liggen. Naast de reguliere glaslatten, zijn er ventilatielatten, sponning verhogende latten, opdeklatten, neuslatten en de bijbehorende aluminium profielen. In totaal biedt Belned standaard ruim 65 varianten.

Belned kan de glaslatten geheel naar wens afleveren: op maat zagen, contramallen, inkepingen maken, voorboren, voorzien van beglazingsband en grondlakken. Zo kan de vakman op locatie de glaslatten direct verwerken. Dit maatwerk is niet alleen een handige service, maar ook een strategische en prijsbewuste keuze voor elke glaszetter en schilder. Het scheelt namelijk tijd en mankracht op de projectlocatie.

Meer weten? Kijk op www.belned.nl/glaslatten. U vindt hier ook de glaslattenkaart die u direct inzicht geeft in de mogelijkheden. Of stel uw vraag aan een van onze vertegenwoordigers.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie