Heavy metal wc-bedieningsplaten: TECEsolid

TECE heeft de robuuste serie wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid uitgebreid met trendy metallische kleuren en de kleur geborsteld grafiet. Deze bedieningsplaten vallen extra op door de bijzondere lijn- en diamantstructuur. Deze structuur geeft een extra dimensie, zowel visueel als tactiel. Dit betekent dat deze robuuste serie naast openbare sanitair ruimten, eveneens toegepast kunnen worden voor designgerichte toepassingsgebieden. Daar waar een combinatie van design, technische perfectie en robuustheid is gewenst.

De vier nieuwe modellen in brons, grafiet, messing en nikkel zijn voorzien van nieuwe gestructureerde oppervlakken, zoals wij die kennen van de bekende waterkoker. Zij vormen een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment met fronten van roestvast staal, glanzend chroom, mat wit, helder wit en mat zwart. Dankzij de nieuwe kleuren en oppervlaktestructuren biedt de TECEsolid architecten en badkamerplanners veel designmogelijkheden en keuzevrijheid. Van hippe cafés tot functionele restauranttoiletten, van stijlvolle hotelbadkamers tot trendy gezinsbadkamers. Het beproefde modulaire principe is ook hier van toepassing. Alle TECEsolid bedieningsplaten passen op alle TECE inbouwreservoirs. Naast wc-bedieningsplaten is de TECEsolid ook leverbaar als urinoirbedieningsplaat en als elektronische bedieningsplaat.

Bedieningsplaten Update | TECE Spotlight

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie