Multiwal levert dé ultieme geluidsisolatie in paneelwanden

Afgestemd op de wens van de gebruiker!

Een congresruimte, theater of concertzaal flexibel indelen? De akoestische paneelwanden van Multiwal bieden uitkomst. Geluid van muziek, telefoon of stemmen kunnen storend zijn als een ruimte geen goede akoestiek heeft. Flexibele paneelwanden mét een goede geluidsisolatie zijn daarom een must. Multiwal heeft veel ervaring met het perfect isoleren van flexibele wanden. 

Akoestische paneelwanden

In concertzalen, vergaderruimten of een grote restaurantruimte is akoestiek heel belangrijk. Het type gebouw heeft veel invloed op geluid in een ruimte. Met akoestische wanden zorg je ervoor dat galm, echo en onderlinge gesprekken minder overlast veroorzaken. Ook de kwaliteit van geluid tijdens bijvoorbeeld een concert blijft zo goed gewaarborgd.  

Bij Multiwal kunt u terecht voor akoestische wanden met elke denkbare afwerking. Deze wanden zijn voorzien van panelen die zorgen voor een goede geluidsisolatie. Voor elke situatie is een oplossing. Wij denken graag mee! 

Project The Factory Manchester

Om diverse ruimtes optimaal te benutten, is het belangrijk dat de geluidsisolatie wordt aangepast op de wens van de gebruiker. Bekijk het project The Factory Manchester eens. In het cultuurcentrum van Manchester was behoefte aan een flexibele, geluidsdichte wand van maar liefst 21 meter hoog. Door deze extreme afmeting was het een behoorlijke uitdaging om voldoende geluidsabsorptie te creëren. We zijn er enorm trots op deze uitdaging te zijn aangegaan én dat we dit met elkaar voor elkaar hebben gekregen.

Waarom kiezen voor Multiwal?
  • Multiwal ontwikkelt, ontwerpt én produceert alles in eigen huis;
  • Scherpe prijs en hoge kwaliteit;
  • De mogelijkheden zijn eindeloos;
  • Uitstekende service wereldwijd;
  • Absolute top in onze branche;
  • DIN, ISO en FSC gecertificeerd; 
  • TÜV gecertificeerd op alle type wanden. 
Multiwal: moved by quality 

multiwal.eu

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie