Van nature uniek

Ontdek Rockpanel Woods

Ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden van hout, zonder de natuurlijke beperkingen! De natuur vormt een geweldige inspiratiebron in onze productontwikkeling. Het is een krachtig proces dat zich steeds ontwikkelt. Hierdoor biedt het eindeloze inspiratie aan ontwerpers en architecten. Rockpanel combineert de voordelen van een natuurlijk ontwerp met de kracht van steen.

Rockpanel Woods-gevelpanelen zijn een natuurproduct: ze zijn gemaakt van samengeperste natuurlijke basalt; een duurzaam en onuitputtelijk vulkanisch gesteente dat de voordelen van steen combineert met het uiterlijk, de warmte en de bewerkbaarheid van hout, zonder de natuurlijke houtbronnen uit te putten.

De gevelpanelen zijn brandveilig, vochtbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Daarmee vormen ze het ideale gevelmateriaal als je de authentieke en warme uitstraling van hout wilt gebruiken in de gebouwen van de toekomst. Om je te helpen kiezen, hebben we een complete vergelijking gemaakt tussen Rockpanel Woods ten opzichte van hout. Ontdek alle voordelen die Rockpanel Woods heeft ten opzichte van hout op onze website

Voor architecten & aannemers: Vraag je gratis Rockpanel Woods box aan!

Ben je een architect of aannemer en ben je benieuwd hoe Rockpanel Woods bij jouw project zou passen? Neem contact met ons op om je gratis Rockpanel Woods box te ontvangen. Hierin vind je een brochure en productmonsters van onze nieuwe designs Black Oak en Caramel Oak!  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie