Houtlook uitstraling

Laat je inspireren door de ontwerpen van de natuur

De warmte van hout zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen. Een goede reden om het in te zetten in het ontwerp van je gebouw. Met Rockpanel Woods geven we je de mogelijkheid om je houten gevelontwerp te creëren naar de vereisten van vandaag zonder de natuurlijke beperkingen van hout.

 Laat je inspireren door de natuur en profiteer van het beste van twee werelden: het unieke, de schoonheid en de authenticiteit van hout gecombineerd met het duurzame, het robuuste en de brandveiligheid van steen.

Een geveltransformatie met Rockpanel Woods

Het lijkt misschien een grote stap om je gevel opnieuw te bekleden met Rockpanel Woods. Gebruik onze gevelconfigurator om te zien hoe Woods eruitziet op een gebouw. Kies een kleur en zie meteen het verschil!

  • Stap 1: Kies jouw gebouw - Selecteer het gebouw dat het meeste op jouw eigen project lijkt. We hebben verschillende gebouwtypes voor je beschikbaar: van eengezinswoningen en appartementencomplexen tot hoogbouw of school- en bedrijfsgebouwen.
  • Stap 2: Kies jouw productlijn - Nadat je het gebouw van jouw keuze hebt geselecteerd, kun je een van onze productlijnen kiezen. Ga je voor Rockpanel Colors of Chameleon? Of hou je meer van natuurlijke designs zoals Rockpanel Woods of Stones?
  • Stap 3: Selecteer jouw ontwerp - Nu is het tijd voor de laatste stap! Je kunt volop experimenteren met de ontwerpen uit jouw favoriete Rockpanel productlijn.

Durf uitzonderlijk te zijn! Probeer de facade configurator nu zelf uit op onze website en maak van elk gebouw een echte blikvanger! Probeer onze Rockpanel Woods designs uit en visualiseer jouw volgende project!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie