Vloerverwarming voor iedere renovatie

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden. 2 varianten kunnen zelfs in de muur worden verwerkt.

MAGNUM Mat | 4mm 
Elektrische vloerverwarmingsmat

De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag of egalisatie meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer wat het systeem zeer geschikt maakt voor badkamers. De slimme MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat uw vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft.

MAGNUM SlimFit 
watergedragen vloer- en wandverwarming

Met een opbouwhoogte vanaf 12mm is MAGNUM SlimFit een van de dunste systemen in zijn soort. Toepasbaar als wand- en vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden gelinkt. Een vloerverwarmingsbuis van 10mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt. Door de totale opbouwhoogte van slechts 12mm is dit systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten en installatie is zowel mogelijk op de vloer als in de wand.

MAGNUM HeatBoard E | 12mm 
Elektrisch droogbouw systeem

Dit elektrisch vloerverwarmingssysteem, heeft contact over de gehele vloer en biedt zelfs in de bochten een maximale warmteoverdracht. Met een opbouwhoogte van slechts 12 mm is MAGNUM HeatBoard het dunste droogbouw systeem in zijn soort. De HeatBoard systeemplaten hebben een afmeting van 788 x 594 mm (Effectief: 775 x 580 mm) en worden geleverd in een set van 11 platen (5 m2). Installatie is zeer eenvoudig: Door de slimme vorm haken de systeemplaten stevig in elkaar waarmee de gehele vloer zonder kieren en gaten kan worden afgedekt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie