Kleurrijke Akoestiek

Breng kleur in de ruimte en optimaliseer de ruimteakoestiek met een naadloze akoestische plafondoplossing! Behalve het functionele aspect van geluidsdemping is ook het esthetische aspect belangrijk voor de ruimtebeleving. De akoestische spray-on oplossingen van Asona vormen hierop een decoratieve aanvulling en zijn speciaal ontwikkeld om de ruimte de gewenste uitstraling te geven. Ze maken het mogelijk om een bijzonder en contrasterend effect te sorteren, maar ook om zodanig op te gaan in het bestaande design dat ze als het ware onzichtbaar zijn en stilletjes hun werk doen. Je ziet ze niet, maar je hoort het effect wél!

Naadloze akoestische spray-on oplossing

Asona heeft hiervoor innovatieve, geluidsabsorberende en volledig naadloze spray-on oplossingen ontwikkeld, die zodanig opgaan in het design van de ruimte, dat deze als het ware onzichtbaar zijn en daar stilletjes hun werk doen. Je ziet het niet, maar je hoort het effect en vooral: je beleeft het verschil!

Asona heeft meerdere akoestische spray-on oplossingen voor plafonds die allemaal een perfecte aanvulling vormen op het design. Ze volgen exact de contouren en vormen van het bestaande plafond, of het nu recht of rond is, koepelvormig, golvend of met onderbrekingen.

Diverse systemen

Sonaspray wordt direct op elk mogelijk oppervlak gespoten in de gewenste kleur, structuur en dikte, naar gelang de akoestische eisen.

Sonacoustic is een ultra-gladde oplossing met een luxe uitstraling, die op een backing van minerale wol wordt gespoten in diverse mogelijke kleuren.

ColorCoustic is speciaal ontwikkeld voor ruimtes, waar een bijzondere kleurstelling belangrijk is voor de uitstraling, zoals theaters, bioscopen, restaurants, bars etc. Bij dit systeem kan elke gewenste RAL kleur worden gekozen, die perfect past in het ontwerp zonder concessies te doen aan de akoestische prestaties. Daarmee is een akoestisch plafond in zwarte kleur en in een gladde uitvoering nu ook mogelijk. Met ColorCoustic worden niet alleen uitstekende geluidsabsorberende resultaten behaald, maar ook een uitstekende brandwerendheid met brandklasse 1A, waardoor dit product gemakkelijk aan alle veiligheidseisen voldoet.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie