Groene akoestiek

Duurzaam “groen” binnen de ruimte

De belangstelling voor “groen” binnen de ruimte neemt toe. Naast “groen” is een optimale ruimte akoestiek cruciaal voor de ruimtebeleving, de gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics heeft beide elementen samengevoegd tot een hoogwaardig geluidsabsorberende groene moswand. Met onze duurzame backing halen wij een aw van 1.0 (100% geluidabsorptie). Een weldaad voor het oog én het oor!

Onze mos is groen van kleur. Maar het product is ook “groen” omdat het een natuurlijk en biologisch afbreekbaar product betreft. Bijkomend positief effect is dat de groene natuurlijke kleur van mos rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimte beleving. Onderzoek heeft uitgewezen dat een natuurlijk groene kleur daadwerelijk een rustgevend effect heeft op de stemming van mensen, de arbeidsproductiviteit verhoogt en het ziekteverzuim verlaagt. Verder is het hele paneel opgebouwd uit natuurlijke en of gerecycelde materialen en is in die zin dus ook “groen”!

Groene geluidabsorberende panelen en room dividers.

Behalve als naadloze wand zijn er akoestische panelen leverbaar in elke gewenste vorm en afmeting. Daarnaast zijn er akoestische mobile room dividers leverbaar, gemaakt van aluminium of hout. Deze zijn modulair en kunnen aan elkaar gemonteerd worden. Zo kan in elke kantoortuin, waar nodig, privacy en rust gecreëerd worden en hoeft er geen concessie gedaan te worden aan het ruimtelijke gevoel.

Soundblox akoestische oplossing, veelzijdig in ieder design

In een ruimte waar de robuustheid net zo belangrijk is als de ruimte akoestiek, kunnen akoestische betonblokken dé oplossing zijn om geluidabsorptie, geluidisolatie én brandwerendheid in één constructieve wand te combineren. Zowel binnen als buiten. En het ziet er nog top uit ook. Dat verwacht je niet van beton…

Met Soundblox kan de oplossing voor zowel geluidabsorptie, geluidisolatie én brandwerendheid worden gecombineerd in één stabiele en robuuste wandconstructie. Daarnaast is deze akoestische oplossing ook nog eens zeer betaalbaar en toepasbaar, zowel in binnen- als in buitenruimtes!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie