“The Future is Green!”

Ontdek DUCO’s totaaloplossingen op BouwBeurs 2023

Op de Bouwbeurs die van 6 februari tot en met 10 februari plaats vond in de Jaarbeurs in Utrecht werden de nieuwste ontwikkelingen op vlak van energetisch verantwoord bouwen en renoveren aan de wereld getoond door een vloot aan gespecialiseerde exposanten. DUCO was ook van de partij met haar campagne ‘The Future is Green’. 

DUCO de toekomst niet alleen rooskleurig in, maar vooral groen en groots

De bouwwereld wordt steeds groter en complexer. Nieuwe projecten moeten binnen de BENG regelgeving aan steeds strengere normen voldoen, met daarnaast nog eens aandacht voor een duurzame kwaliteitsborging. Binnen al deze normering mag vooral de aandacht voor een gezond binnenklimaat niet vergeten worden! 

DUCO heeft een antwoord op beide aspecten. Met vier totaalconcepten voor nieuwbouw en renovatie bieden ze een combinatie van aangenaam én gezond leven met innovatieve gevel- en installatietechnieken. 

Duurzame GEVEL toepassingen

Bewust bouwen voor een groenere toekomst. Dat is het streefdoel en meteen ook de uitdaging van vandaag. DUCO past bij het ontwikkelen van geveltoepassingen innovatieve technieken toe zodat gevels niet alleen geluidsluw maar ook ventilerend zijn. Daarnaast zorgt het uitgebreid gamma aan akoestische producten met duurzaam dempingmateriaal, al dan niet in combinatie met intensieve zomernachtkoeling en/of doekzonwering, voor een aangenaam akoestisch én thermisch comfort voor de bewoner. Ontdek deze en nog veel meer duurzame en groene DUCO noviteiten op vlak van residentiële ventilatie tijdens BouwBeurs.

Een frisse kijk op renovatie

Renovatie en transformatie zorgen komende jaren voor de grootste uitdaging binnen de Nederlandse bouwkolom. Het betrachtte resultaat is een frisse en moderne look & feel met energiezuinige toepassingen. Maar veel stof, vuil en een hoop kopzorgen gaan hier vaak aan vooraf. Niet bij DUCO. Want de aanstormende DucoBox Reno belooft sterke ventilatie- en energieprestaties te combineren met praktisch genot en een snelle & eenvoudige installatie.

Slimme INSTALLATIE oplossingen 

Op het vlak van mechanische D-concepten neemt DUCO opnieuw enkele triomfantelijke schreden. Na het succes van de DucoBox Energy Comfort werd beslist om het toestel te laten dienen als blauwdruk voor een nieuwe generatie krachtpatsers. Met de nieuwe DucoBox Energy Comfort Plus productlijn vliegt DUCO alle lagen van de nieuwbouw- & projectmarkt aan. Centraal bij deze toestellen staat de slimme zonale sturing in combinatie met een fluisterstille werking. Ontdek de Energy Family in al z’n facetten tijdens BouwBeurs!

« Nieuws overzicht