BouwBeurs 2023 – Samen bouwen aan de toekomst

Van 6 tot en met 10 februari komt heel de bouwsector samen in Utrecht voor BouwBeurs 2023! De hallen van Jaarbeurs worden omgebouwd tot de meest spannende bouwplaats van Nederland. Honderden exposanten maken zich klaar om jou bij te praten over de laatste product- en brancheontwikkelingen. Met trots presenteren ze hun nieuwste innovaties. In verschillende theaters en op de beursvloer worden er tientallen kennissessies en demo’s gegeven. Daar ben jij toch bij? Registreer je gratis op de website en bezoek BouwBeurs 2023!

Registreer je hier GRATIS

Circulariteit, digitalisering en industrialisering 
BouwBeurs besteedt extra aandacht aan de belangrijke bouwthema’s circulariteit, digitalisering en industrialisering. In het Tech Forum en het Cirkeltheater zijn er verschillende kennissessies die aansluiten op deze thema’s. Leer duurzaam renoveren, projectmatig verduurzamen en volg de spoedcursus houtbouw. Een mooie manier om kennis te maken met bouwinnovaties die jouw werk en bedrijf nóg efficiënter maken.

Bekijk hier het programma & sprekers
Exposanten

Honderden exposanten uit de branche presenteren hun nieuwste materialen, gereedschappen en technieken. Een mooi moment om kennis te maken met de laatste bouwontwikkelingen die jou in je werk kunnen helpen. Ontmoet andere vakspecialisten en experts en laat je inspireren.

Wil je weten welke exposanten aanwezig zijn op de beurs?

Bekijk dan hier de hele exposantenlijst
BouwBeurs app

Ga goed voorbereid naar BouwBeurs 2023 met de BouwBeurs app! In de app krijg je een overzicht van alle exposanten die op de beurs staan en het volledige activiteitenprogramma. Zo stippel je een gehele route uit via de interactieve plattegrond en kom je snel in contact met specialisten uit jouw vakgebied.

Download de BouwBeurs app hier.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie