Duurzame cocktails van staal, glas en aluminium

Volgende week, van 6 tot en met 10 februari, vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Bouwbeurs 2023 plaats. Het motto is "Samen bouwen aan de toekomst". Honderden exposanten informeren bouwprofessionals zoals jij over hoe je producten en innovaties kunt toepassen in jouw praktijk.

Sunshield is erbij, op stand 09.C006. Ook elk project van Sunshield vereist samen werken. Met aannemers, architecten en bouwbegeleiders bijvoorbeeld. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld Hardeman Systeembouw in Veenendaal.

Bedrijfsgebouwen en woningen

Hardeman Systeembouw realiseert zowel bedrijfsgebouwen als woningen. Wat deze projecten met elkaar gemeen hebben is dat er veel staal en glas wordt toegepast. En door het ontbreken van dragende muren bieden ze een ruim en flexibel interieur.

Door de grote glaspartijen in de gevels en het ruime interieur wordt er optimaal gebruik gemaakt van daglicht. De zon heeft zo vrij spel. De zon brengt naast licht, ook warmte. En soms is die warmte iets te veel van het goede. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Een situatie die de komende jaren zal verhevigen.

Voor elk formaat

En daar bieden de beweegbare buitenlamellen van Sunshield uitkomst. De gebruiker zet deze louver systemen eenvoudig open of dicht. Of in elke gewenste stand daartussen. Dat kan met een schakelaar aan de muur, een afstandsbediening, een app op de telefoon, of zelfs volledig automatisch met domotica.

Vorig jaar heeft Sunshield in opdracht van Hardeman Systeembouw de voorgevel van een bedrijfspand in Utrecht voorzien van louvers. Deze gevel is ruim 14 meter breed. De nok ligt op 8 meter. Vanwege de oppervlakte is de zonwering verdeeld in drie afzonderlijke louver systemen.

Sunshield op BouwBeurs 2023

Wil je meer weten? Kom dan volgende week naar de BouwBeurs. Je bent van harte welkom bij Sunshield op stand C006, in hal 9. De adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden. En je kunt de louver systemen in actie zien.

Geen tijd volgende week? Stuur een e-mail naar info@sunshield.nl, of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de aannemer. Dan houden we in elk geval enkele keren per jaar contact.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie