BouwBeurs 2023 – 6 tot en met 10 februari, Jaarbeurs Utrecht

De bouwsector verandert en ontwikkelt snel. Als vakmens wil je op de hoogte blijven van de laatste innovaties binnen de branche. Door de grote werkdruk kan dit soms lastig zijn. BouwBeurs 2023 biedt daar de oplossing voor! Van 6 tot en met 10 februari worden de hallen van Jaarbeurs Utrecht gevuld met honderden exposanten. Zij staan klaar om jou in één dag bij te praten over de nieuwste materialen en technieken. Daar wil je toch bij zijn? Registreer je gratis en bezoek BouwBeurs 2023!

Registreer je hier GRATIS

Exposanten

Bedrijven en organisaties uit de branche laten hun nieuwste materialen, gereedschappen en technieken zien. Een mooi moment om kennis te maken met bouwinnovaties die jouw werk en bedrijf nóg efficiënter maken. Praat met andere vakspecialisten en experts en laat je inspireren.

Wil je weten welke exposanten aanwezig zijn op de beurs?

Bekijk dan hier de hele exposantenlijst

Activiteitenprogramma

Samen met onze partners, presenteren we je tijdens de beurs op een vol activiteitenprogramma. In het Tech Forum en het Cirkeltheater volg je kennissessies over circulariteit, digitalisering en industrialisering. In het BouwBeurs Nieuwscafé praten ondernemers, fabrikanten en captains of industry over actuele en belangrijke onderwerpen in de bouw. Het volledige programma en een overzicht van alle sprekers vind je op de website.

Sluit samen de dag af in het BouwBeurscafé. Met een hapje en een drankje geniet je van verschillende activiteiten en optredens.

Bekijk hier het volledige activiteitenprogramma

BouwBeurs app
Ga goed voorbereid naar BouwBeurs 2023 met de BouwBeurs app! In de app vind je een overzicht van alle exposanten die op de beurs staan en je bekijkt er het volledige activiteitenprogramma. Zo stippel je een gehele route uit via de interactieve plattegrond en kom je snel in contact met specialisten uit jouw vakgebied.

Download de BouwBeurs app hier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie