Stabiel, snel en eenvoudig: TECEprofil voor prefab

TECE levert het stabiele droogbouwsysteem TECEprofil dat zeer geschikt is voor prefab. Voor sanitaire ruimten, schachten en technische ruimten in skids. Het bestaat uit 3 basisdelen en is eenvoudig, flexibel en schoon te verwerken. Specifieke kennis en speciaal gereedschap is niet nodig, iedereen kan er mee werken.

Snel en eenvoudig installeren van voorwanden

“Het is een ideaal systeem voor individuele ontwerpen en bijzondere vormen”, zegt Erik Poelen van B dutch, fabrikant van badkamers en keukens voor het luxe segment. Met slechts 3 basiscomponenten kan snel een stabiele wand worden gerealiseerd. Met schuine en rechte vormen, geïntegreerde planchets en geschikt voor de snelle montage van inbouwframes voor douche-wc’s, wc’s, wastafels, etc. 

Flexibel en snel

Erik Poelen: “Met het voorwandsysteem TECEprofil zijn allerlei creatieve voorwanden in het werk te bouwen. Omdat de buizen in het werk op maat worden gemaakt, zijn maatwijzigingen probleemloos door te voeren. Als de opdrachtgever het planchet bijvoorbeeld 10 cm dieper of hoger wenst, kunnen wij dat direct wijzigen, snel en zonder hoge kosten. Een groot voordeel is bovendien dat de inbouwframes moeiteloos in het voorwandsysteem zijn te integreren. Alles past en is snel te installeren. Met TECEprofil kan een complete badkamer al na één werkdag worden betegeld. Metselen en pleisteren is niet nodig, droogtijden zijn niet van toepassing.”

Ook voor prefab skids

TECEprofil wordt ook toegepast voor het prefabriceren van technische ruimten in zogenaamde skids. TECE levert verschillende installatiedelen die in de skids verwerkt kunnen worden, zoals een wc-inbouwframe, wc-bedieningsplaten en het push-fit leidingsysteem TECElogo.

Ook voor prefab projectbouw

Door voorwanden en leidingschachten in de werkplaats te prefabriceren, kunnen ook grotere projecten sneller en efficiënt worden uitgevoerd. Er zijn geen werkzaamheden nodig waarvoor de installateur iemand anders hoeft in te schakelen.

Ontdek TECEprofil = Installatiewanden - Voorwandmontage / systeemwanden | TECE Nederland

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie