Geef de voeg een passende kleur

Mensen worden steeds kritischer. Ze zijn niet op zoek naar standaardoplossingen, maar naar variatie. Bij een nieuwe badkamer wordt smaak en harmonie aangebracht door het sanitair en de tegels uit te kiezen die passen bij de rest van de inrichting in het huis. Wat vaak wordt vergeten, maar toch heel erg belangrijk is, is de kleur van de voeg. Die bepaald ook mede de uitstraling. De voegkleur beïnvloedt de vloer en de inrichting van de ruimte. Hierdoor wordt een unieke badkamer gecreëerd. 

De juiste voegkleur

Om de juiste kleur te kunnen bepalen is het belangrijk om het effect van verschillende voegkleuren op het tegeloppervlak te bekijken. Voegkleuren die dezelfde kleur hebben als de tegel geven de badkamer een rustig en homogeen uiterlijk. Een beperkte afwijkende kleur van de voeg ten opzichte van de tegel kan de ruimte doen verhelderen. Wordt de keuze gemaakt om een andere voegkleur te gebruiken kan het de kleur van de tegel benadrukken of verzachten. 

Kleurenadvies

Met behulp van de PCI Colorcatch Nano is het eenvoudig en snel om de juiste voegkleur te kiezen die past bij de tegel. De Colorcatch Nano meet nauwkeurig de kleur van gladde, gestructureerde of gemengde tegels en toont binnen een paar seconden de passende kleurencombinaties. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de kleurenwaaier. 

Met PCI Durapox® Premium Multicolor is het mogelijk om elke gewenste kleur aan te brengen op de muur en op de vloer. Het enorme kleurenpallet betekent dat alles mogelijk is bij het plannen en voegen van tegelafwerkingen. De voegmortel is eenvoudig en zonder inspanning te verwerken. Met behulp van de siliconenkit PCI Silcofug Multicolor worden de kitranden dezelfde kleur als de voegen. Daarnaast is deze kit ook nog eens schimmelwerend. 

Creativiteit kent geen grenzen. De uitgebreide kleurenkeuze van PCI is uniek op de markt. Ons assortiment voegmaterialen is compleet en betrouwbaar: alleen goed op elkaar afgestemde producten leveren een perfect en duurzaam resultaat op. Maak gebruik van de vele kleurmogelijkheden en vind de juiste tint. Helemaal naar eigen wens. Probeer het eens!

Meer informatie vindt u op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie