Klimaatplafond in combinatie met massief hout

Tegenwoordig brengen we 90% van onze tijd binnen door. Vandaar dat aandacht voor de luchtkwaliteit binnenin gebouwen zeer belangrijk is voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Het toepassen van een goed klimaatsysteem is hiervoor een essentieel onderdeel. De aandacht voor klimaatplafonds is daarom dan ook groot.

Houten klimaatplafond

Haal de natuur naar binnen met de voordelen van een klimaatsysteem. Het Derako grill massief houten plafondsysteem maakt dit mogelijk. Een klimaatoplossing kan goed geïntegreerd worden met de houten plafond elementen. Doordat het grill systeem een open structuur heeft, kan het klimaatsysteem optimaal zijn werk doen om het binnenklimaat in balans te houden.  

Technische oplossingen 

Derako heeft zijn eigen technische afdeling die mee ontwerpt aan een integraal plafondsysteem. Op deze manier komen we samen tot een passende plafondoplossing. Er zijn daarbinnen verschillende mogelijkheden. Om het klimaatsysteem goed toegankelijk te houden voor technisch onderhoud, is ons grill systeem 100% demontabel. Zo blijven de technische installaties goed bereikbaar.

Klimaatoplossing Huis van Roosendaal

De gemeente Roosendaal heeft recentelijk de verbouwing van hun gemeentehuis afgerond. Het bestaande stadskantoor was toe aan een grondige renovatie. De gemeente wilde het pand transformeren naar een open, licht en toegankelijk stadskantoor. Een nieuw Huis van Roosendaal, waar iedereen zich prettig voelt en met plezier kan werken. Het Derako massief houten klimaatplafond vormde een gedegen totaaloplossing. Zo draagt het bij aan een prachtig eindresultaat.

Ook een Derako uitstraling voor uw project?

Voor meer informatie over massief houten plafond klimaatoplossingen kunt u contact opnemen met de adviseurs van Derako, of bezoek de Derako website. Naast plafondsystemen levert Derako ook massief houten wandsystemen voor een aangenaam binnenklimaat.

« Nieuws overzicht