Het glazen vloerluik: meer daglicht, meer beleving

Een glazen vloerluik is dé oplossing voor woningen of kantooromgevingen met een souterrain of etage waar meer daglichtopbrengst in de onderliggende ruimte gewenst is. Het WAG-luik van Gorter geeft daglicht vrij spel. Waar het ook wordt toegepast. Bovendien is het luik dankzij de strakke vormgeving en subtiele zwarte omlijsting in vrijwel ieder interieur toe te passen. Dat deze ijzersterkte oplossing veilig beloopbaar is, is een vanzelfsprekendheid. 

De kenmerken
  • Het veiligheidsglas (ESG/VSG) is doorvalveilig en belastbaar tot 750 kg/m2 met een maximale puntbelasting van 500 kg per 50x50 mm. 
  • Naast de optimale veiligheidskenmerken is het glas ook qua uiterlijk van indrukwekkende kwaliteit. Het is zijdelings afgewerkt met een zwarte omlijsting waardoor het zowel in open als in gesloten toestand een designaspect is voor ieder interieur. 
  • Het frame van het glazen vloerluik is perfect sluitend en behandeld om een lange levensduur, kwaliteit en optimaal gebruik te waarborgen. 
  • Het luik wordt aandreven door twee geluidsarme elektrische designmotoren, te besturen middels de bijgeleverde afstandsbediening. 
  • Het WAG-vloerluik is leverbaar in twee standaard afmetingen met een dagmaat van 1.000x1.000 en 1.000x2.000 mm. Combineer het luik met een vast trap van Gorter of met een betonnen toetreding. Meer informatie vindt u op de website van Gorter Luiken. 

WAG-vloerluik 

Gorter Luiken

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie