Akoestisch comfort in gebouwen

Laat geluidsproblemen geen hinder veroorzaken

Een gebalanceerde leefomgeving, dat wilt iedereen. Op kantoor, in een ziekenhuis, museum, theater en of horeca gelegenheid. Pas als het echt stil is merkt u hoeveel geluiden u op een dag hoort. Geluidscomfort is essentieel als mensen willen genieten en behouden van wat er echt toe doet, zoals concentratie op de werkvloer, rust voor een voorspoedig herstel, mooie kunst of een goed concert. 

Geluidsisolerende bouwsystemen van Akoestikon

Gebruik voor het verbeteren van akoestisch comfort in uw gebouwen de producten van Akoestikon. Deze van hoge kwaliteit bouwsystemen zijn gemaakt voor blinde bouwdelen, zoals: daken, gevels, wanden en plafonds. Akoestikon zorgt ervoor dat storend geluidsoverdracht via lucht- en contact wordt ingeperkt. Daarmee voorkomt u dat een geluidsprobleem een prettige werk, woon of recreatieomgeving kan verstoren. Voor vrijwel iedere toepassing is een bouwsysteem van Akoestikon beschikbaar. 

Wat Merford u kan bieden

Iedere oplossing begint met luisteren. Dat weten we bij Merford als geen ander. Daarom begint iedere aanvraag met het schetsen van een totaalbeeld van de situatie. Wij zijn een professionele, ervaren sparring partner op het gebied van akoestische oplossingen met een breed en diep productassortiment. Wij hebben een ruime basisvoorraad en daarmee voldoen wij aan snelle levertijden. Wij beschikken over een groot assortiment aan akoestische materialen, zodat u geen concessies hoeft te doen. Daarbij is de productielijn van Akoestikon gevestigd in Gorinchem, Nederland. Op die manier houden wij controle over de hoge kwaliteit van de productie. 

Ontdek wat de geluidsisolerende bouwsystemen van Akoestikon voor uw project kunnen betekenen. Lees verder...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie