VIDEO: DUCO innoveert tijdens 25ste editie van VSK

Het beste van twee werelden

DUCO trekt met een volledig gamma ventilatie-units voor systeem C en D naar VSK. De Belgische fabrikant is uitgegroeid tot absolute expert in de ventilatiebranche. Of het nu om een villa, rijtjeswoning of appartementencomplex gaat, de systemen van DUCO zorgen automatisch, geruisloos en zonder dat je het doorhebt, voor precies dat perfecte binnenklimaat in huis.

Innoveren binnen systeem C

Binnen systeem C innoveert DUCO met de gloednieuwe DucoBox Reno, specifiek op maat van de renovatiemarkt. Deze gloednieuwe afvoerbox is ontwikkeld om een bestaand systeem super snel uit te wisselen naar een hoogwaardig vraaggestuurd systeem. Hierdoor helpt DUCO de markt om de bestaande woningvoorraad veel sneller te voorzien van upgrades dan wat op vandaag mogelijk is. De DucoBox Reno biedt de mogelijkheid om een verouderd ventilatiesysteem 20% sneller uit te wisselen dan bestaande oplossingen.

Innoveren binnen systeem D

De gebouwschil moet sinds de komst van BENG op orde zijn. En dat betekent: goede isolatie en uitstekende kierdichting. Om in een nieuwbouw te allen tijde van een gezond binnenklimaat te genieten, is een ventilatiesysteem D installeren een oplossing. Tijdens VSK introduceert DUCO de gloednieuwe balansventilatietoestellen DucoBox Energy Comfort 400 en Comfort Plus 350/450/550. De nieuwste generatie WTW-toestellen biedt antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge BENG-normen, lage energiegebouwen en de strengere installatie-eisen voor ventilatiesystemen. Het hoge thermische rendement en het lage opgenomen vermogen van de toestellen zijn het resultaat van een uitgekiend ontwerp.

« Nieuws overzicht