Laat je inspireren door Rockpanel Colours

Eindeloze mogelijkheden

Wilt u iets écht unieks creëren? Een gevel waar er maar één van is, op maat gemaakt volgens uw eigen specifieke wensen? Rockpanel Colours biedt onbeperkte ontwerpvrijheid, zodat de meest creatieve ambities gerealiseerd kunnen worden.

Met een breed scala aan beschikbare kleuren is vrijwel elk ontwerp of kleurencombinatie mogelijk. Rockpanel kan zelfs kleuren op maat maken om de perfecte match te vinden voor de visuele identiteit van een bedrijf. Welke kleur, ontwerp of vorm u ook in gedachten heeft, Rockpanel kan het aan. 

Zeg het met kleur 

Elk gebouw vertelt een verhaal. Een verhaal dat het beste verteld kan worden in kleur. Zoals bij de kleurrijke kopgevels van vier flats in Emmeloord. De gevels zijn geïnspireerd op een luchtfoto van de Noordoostpolder. De foto toont een kleurrijke compositie met lichte, donkere en opvallende kleuren. Deze kleurschakering is ook gebruikt voor de gevels van de flats. De meerkleurige panelen vormen een tijdloos en opvallend mozaïek dat elke flat uniek maakt.

Bestendig en duurzaam

Rockpanel Colours gevelbekleding wordt gemaakt van samengeperst basalt, een natuurlijk, duurzaam en onuitputtelijk vulkanisch gesteente waaraan alle Rockpanel gevelpanelen hun unieke eigenschappen ontlenen. Het is brandbestendig, vochtbestendig, vormstabiel én heeft een lange levensduur. Een duurzaam materiaal dus dat de voordelen van steen combineert met het verwerkingsgemak van hout.

Benieuwd hoe Rockpanel Colours bij uw project zou passen. Vraag de gratis Rockpanel Colours Sample Box aan. Inclusief brochure en een aantal gratis monsters. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie