Vlog: Rotterdam Rooftop Walk

Een maand lang mooie vergezichten: van 26 mei t/m 24 juni 2022 beleef je hoe dakgebruik kan bijdragen aan een betere toekomst voor stadsbewoners met de Rotterdam Rooftop Walk

De spectaculaire dakroute kun je een maand lang lopen, maar uniek uitzicht is lang niet alles wat deze wandeling te bieden heeft. Terwijl je over en tussen de daken loopt, beleef je hoe innovatief dakgebruik bijdraagt aan een betere toekomst voor steden en stadsbewoners. 

Op het dak van de Bijenkorf, bij het koffiepunt op de wandelroute, legde Zoontjens een dakterras aan. Hiermee toont het bedrijf enkele van de mogelijkheden van het beloopbare dak. Ook zie je de beloopbare zonnetegel én de nieuwe groene collectieve valbeveiliging. Kortom, genoeg inspiratie om het dak nóg meer te gebruiken.

Wil je alvast weten wat je te wachten staat of durf je zelf de hoogte niet aan? Ga dan mee met Nikkie op haar dakwandeling! 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie