Akoestiek,

C’est chic!

Mospanelen als geluiddempende oplossing!

De vraag naar natuurlijk ‘groen’ in de ruimte wordt de laatste jaren groter en tegelijkertijd is er meer aandacht voor duurzaamheid. Ook de ruimtebeleving wordt steeds belangrijker. Soundless Acoustics brengt deze elementen samen in één onderhoudsvrije, akoestische oplossing met exclusieve uitstraling die gezien mag worden!
Met de akoestische panelen bedekt met 100% natuurlijke en onderhoudsvrije mos in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, kan een naadloze geluidsabsorberende wand worden gerealiseerd met een indrukwekkende akoestische prestatie van aw 1,0. Deze mos panelen vormen daardoor niet alleen een zeer decoratieve oplossing met een natuurlijke uitstraling, maar tevens een serieuze akoestische toepassing voor de optimalisering van de ruimteakoestiek.

Duurzaam groen

Deze akoestische panelen zijn niet alleen ‘groen’ van kleur maar ook ecologisch groen’, aangezien ze bestaan uit natuurlijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Bijkomend positief effect is, dat deze groene natuurlijke kleur veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving.

SOUNDBLOX akoestische betonblokken

In elk project waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, zijn Soundblox de perfecte oplossing! Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie. Drie oplossingen in één wand! Door ronde vormen, of door het spelen met kleur, passen Soundblox naadloos in elk design.

SoundArt Instant snelle geluiddempende oplossing

Soundless Acoustics heeft ook prijsvriendelijke akoestische prints met hoge geluidabsorberende werking met aluminium frame om kantoren en (thuis)werkplekken gemakkelijk op te luisteren en van een prettige geluidbeleving te voorzien.

« Nieuws overzicht