Ervaar de eindeloze mogelijkheden van Rockpanel Colours

Rockpanel Colours zijn speciaal ontworpen voor gebouwen die moeten opvallen. Die net dat beetje extra nodig hebben. Of het nu in één kleur, in meerdere tinten of in contrasterende kleuren wordt toegepast: elke gevel krijgt een totaal andere look & feel. Hij kan opgaan in de omgeving of juist een blikvanger vormen.

We laten je graag onze wereld van Rockpanel Colours zien. Om de gerealiseerde projecten en het verhaal erachter te delen. Omdat we weten dat elk gebouw een verhaal te vertellen heeft. Een verhaal dat het beste verteld kan worden in kleur.

Kleur je verbeelding > 

Rockpanel Colours voordelen      

Onbeperkte ontwerpvrijheid, meest complete aanbod van kleuren, buigen, vormen en perforeren, elegantie en excellentie, nog meer bescherming met ProtectPlus.

Alle voordelen van Rockpanel Colours >

Rockpanel Colours Case Studies

Heb je interesse om je gebouw te bekleden met Rockpanel Colours? Laat je inspireren door onze projectverhalen en lees de ervaringen over het werken met Rockpanel Colours gevelbekleding.

Klik hier voor onze procesverhalen >

Voor architecten & aannemers: Vraag je gratis Rockpanel Colours box aan! 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie