Bezoek Merford van 17 t/m 20 mei op de VSK 2022

Op de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht ervaart u tussen 17 en 20 mei álles over de stilte van een warmtepompomkasting. Leer meer over hoe u geluidsoverlast van een warmtepomp kan beperken, maar toch een optimale werking kan behouden. De warmtepompomkasting van Merford biedt namelijk tot 17 dB(A) geluidsreductie, zonder de werking te verminderen. Leer er alles over op VSK!

 

Vraag en aanbod

Vanwege de stijgende energieprijzen neemt de interesse in de laatste innovaties op het gebied van warmtepomptechnologie snel toe. De meeste warmtepompen hebben een buitenunit die veel brom- of zoemgeluid produceert. Dit kan ervoor zorgen dat niet aan de geluidsnormen van het Regeling Bouwbesluit 2021 wordt voldaan. Het resultaat? Het houdt ’s nachts de hele buurt wakker.

Het is daarom van belang om u bij de overweging tot het aanschaffen van een warmtepomp ook goed te laten adviseren door één van onze experts over het reduceren van geluid. Zo bent u overlast altijd een stapje voor.

De warmtepompomkastingen van Merford zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een isolerende werking. Dit zorgt voor het reduceren van (laagfrequent) geluid van 50 dB naar 35 dB. Hiermee voldoen de warmtepompomkastingen aan de geluidsnorm van 40 dB die is omschreven in de Regeling Bouwbesluit 2021. De omkastingen zijn universeel en daarom geschikt voor ieder merk en ieder type warmtepomp. Daarnaast kunnen de omkastingen naar wens geleverd worden in iedere mogelijke kleur.

Ervaar zelf de stilte van de warmtepompomkastingen tijdens de VSK 2022. Bezoek Merford op stand B083 in hal 7. Schrijf je nu in voor gratis toegangstickets en mis niets.