Vele designoplossingen van TECE voor urinoir en wc

Het assortiment bedieningsplaten bestaat o.a. uit tijdloze varianten in rvs en wit, en trendy bedieningsplaten in mat zwart of mat wit. Dankzij de frisse restyling van de serie TECEloop en de nieuwe serie TECEvelvet komt TECE ook tegemoet aan de vraag naar natuurlijke kleuren en materialen. Bij TECEvelvet is voor het eerst het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®, dat de bedieningsplaat een bijzondere look en feel geeft. Bovendien zette TECE de trend met de exclusieve kleuren Greige en Taupe.

Voor aanraakvrij spoelen levert TECE diverse oplossingen, die ook inzetbaar zijn voor hygiënespoeling. Hygiënespoeling voorkomt stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties. Aanraakvrij spoelen voorkomt eveneens de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat.

Wenst u het nog luxer en exclusiever, dan kan met behulp van een inbouwraam de bedieningsplaat vlak in de wand worden ingebouwd. Bij gebruik van dezelfde kleur of hetzelfde materiaal wandbekleding gaat de bedieningsplaat volledig op in de ruimte.

Nieuw: extra spoelbediening binnen handbereik met TECEflushpoint

In sommige situaties is naast handmatig of elektronisch spoelen met een wc-bedieningsplaat, een pneumatische bedieningsknop voor spoelen op afstand vereist. Bijvoorbeeld voor ouderen of mindervaliden. Bovendien kan het uit oogpunt van gemak en comfort praktisch zijn om een wc-spoelknop op een andere plaats te hebben, dan ter hoogte van de spoelkast. TECE introduceert hiervoor de pneumatische wc-bedieningsplaat TECEflushpoint, die flexibel in een straal van 1,7 m rond de spoelkast geïnstalleerd kan worden.

Klik hier voor meer informatie over designoplossingen voor wc en urinoir...

Klik hier voor meer informatie over TECEflushpoint...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie