Storax Dakluiken: kies voor top kwaliteit

Met DEMAXX gaat Storax voor het maximaal haalbare.

Ter voorkoming van koudebruggen en daarmee warmteverlies, condensatie en schimmelvorming, heeft het dakluik een 100% thermisch gescheiden constructie. Aluminium en oersterke composiet pultrusieprofielen maken het luik onverwoestbaar. DEMAXX dakluiken zijn in elke standaard RAL kleur leverbaar, zodat het past bij de uitstraling van het gebouw. DEMAXX is standaard leverbaar in drie formaten: 70 x 90 cm, 90 x 90 cm en 70 x 140 cm. Op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouden? Kies dan voor het Storax Dakluik. Met het STORAX dakluik bent u verzekerd van een zeer hoogwaardig dakluik tegen een zeer scherpe prijs. Het dakluik is standaard leverbaar in diverse afmetingen.

Dakluiken compleet op maat

Storax kan voorzien in complete maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan aluminium maatwerk dakluiken of aan stalen hijsluiken en hydraulische luiken. Zo heeft Storax voor de BMW dealer Renova in Tilburg een Demaxx Dakluik in een elektrische uitvoering geproduceerd.  Hiermee kon de ruimte goed worden geventileerd en is er toegang tot het dak compleet naar wens van de klant. Bekijk hier meer over dit project.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie