Innovatieve gevelkleding om bestaande appartementencomplexen toekomstbestendig te maken

Wereldwijd zullen meer dan 50% van alle bestaande gebouwen in 2050 nog in gebruik zijn.

Alleen al in Europa dient naar verwachting 97 procent van deze gebouwen gedeeltelijk of ingrijpend te worden gerenoveerd om aan de hoogste energiestandaarden te voldoen. Dit betekent dat gebouwen dusdanig moeten worden gerenoveerd dat ze al voldoen aan toekomstige regelgeving en standaarden. Ze moeten lang meegaan, veilig en duurzaam zijn en geschikt zijn voor een wijziging in het bestemmingsplan. Rockpanel biedt ondersteuning tijdens elke fase van het renovatieproces - van ontwerp tot installatie. Of het nu gaat om een detaillering, het vervangen van een complete gevel van een appartementenblok of een upgrade van een hele wijk.

Met Rockpanel gevelbekleding heeft u volledige ontwerpvrijheid, waardoor u het uiterlijk van een bestaand gebouw perfect kunt nabootsen of juist een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren. Ons assortiment omvat meer dan 200 kleuren en designs, daarnaast bieden we ook nog designs op maat aan. Met meerdere bevestigingsopties, glansgraden en hoekoplossingen zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Maar bovenal: Rockpanel-gevels zijn gebouwd voor de lange termijn. Ze zijn duurzaam, brandveilig en hebben een officieel bevestigde levensduur van minimaal 50 jaar, waarna ze volledig recycleerbaar zijn. Met dank aan hun optimale kleurechtheid behouden de gevelpanelen hun prachtige uiterlijk jarenlang.

Klik hier voor meer inspiratie en informatie over het renoveren van woningbouwprojecten...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie