De hoogste kwaliteit voor een gezonde drinkwaterinstallatie

Voldoe nu al aan de eisen van de toekomst

Om de kwaliteit van drinkwater op ieder tappunt te waarborgen, is een eersteklas leidingsysteem nodig . Naast de ontwerpwijze speelt het materiaal hierbij een belangrijke rol. Het universele RAUTITAN leidingsysteem van REHAU biedt hoogwaardige materialen en installatieoplossingen om een loodvrije en hygiënische drinkwaterinstallatie aan te leggen.

PE-Xa buizen – het materiaal van de hoogste kwaliteit

Een levensduur van meer dan 50 jaar, corrosiebestendig en eenvoudig te verwerken.. zomaar een aantal kenmerken die er voor zorgen dat de PE-Xa buis voldoet aan de allerhoogste eisen. Door de gladde ondergrond  van de RAUTITAN buis kan aanslag worden voorkomen en staat hygiëne voorop.

RX+ voor een loodvrije drinkwaterinstallatie

Onze fittingen van dit loodvrije RX+ materiaal voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van drinkwaterhygiëne en kunnen daardoor bij vele verschillende drinkwaterkwaliteiten worden ingezet.

Brons is één van de meest corrosiebestendige kopermaterialen. Zelfs onder extreme watercondities heeft brons de voorkeur voor het gebruik in de drinkwaterinstallatie. Daarnaast kan brons eenvoudig weer worden hergebruikt met het oog op de toekomst.

PX componenten voor schoon drinkwater

Het fittingprogramma RAUTITAN PX gebruikt gericht de gunstige materiaaleigenschappen van polymere grondstoffen voor schoon drinkwater. RAUTITAN PX fittingen zijn vrij van zware metalen en voldoen aan de strenge gezondheidseisen

www.rehau.nl/rautitan

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie