Niko Intense matt black

Stijlvol zwart met beperkt budget

Mat zwart is al jaren een veel toegepaste en tijdloze kleur voor schakelmateriaal.

Niko Intense matt black is een afwerking die wordt gekenmerkt door een diepzwarte kleur en een stijlvolle matte textuur.

Betaalbare reeks

De Intense matt black is een welkome aanvulling binnen de Intense reeks met zijn matzwarte uiterlijk. De Intense reeks past zeer goed in een hedendaags interieur met warme accenten en is erg geschikt voor woningen binnen een normale of lagere prijsklasse.  

Tijdloos en duurzaam

Met de afwerkingen van Niko ga je voor een tijdloos design, uitgevoerd in duurzame materialen. Maak een keuze uit de reeks die het beste bij de gevraagde stijl past. Niko heeft in totaal vijf verschillende zwarte afwerkingen. Vier in de Pure reeks welke zijn vervaardigd in exclusieve materialen zoals roestvrij staal, bakeliet en aluminium en één in de Intense reeks, welke is vervaardigd uit slagvast polycarbonaat.  

Onbeperkt combineren

De kleuren van de Niko afdekplaten en functies kunnen naar keuze gecombineerd worden. Men kiest één combinatie voor de hele woning, of wisselt deze af per kamer.

Eenvoudige montage

Niko schakelmateriaal blinkt uit in eenvoudige montage. De sokkels, inclusief centraalplaatjes of knoppen, kunnen gewoon gemonteerd worden, ook wanneer er bijvoorbeeld nog geschilderd moet worden. Dek de sokkels af met een schilder-beschermkapje en nadien hoeft alleen het afdekraam nog maar geplaatst te worden. Deze kan eenvoudig op de sokkel geklikt worden zonder gereedschap.

Klik hier voor meer informatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie