946 Europlan Hybrid Repair

Altijd safe: met de 946 Europlan Hybrid Repair kan je nooit meer de fout ingaan.

In de praktijk is het niet altijd even makkelijk te herkennen of een ondergrond gipsgebonden is. Er komen steeds nieuwe soorten afwerkvloeren bij en sommige gipsgebonden producten zijn grijs of crèmekleurig. Je moet dan wel drie keer kijken of je met cement of gips te maken hebt. Ook zijn er veel situaties, waarbij een zand-cementdekvloer aansluit op een anhydrietvloer. Een geruststellende gedachte is dan dat je met de 946 Europlan Hybrid altijd safe zit. Die hecht uitstekend op cement én gips.

Tijdwinst

De 946 vult het assortiment reparatiemortels van de 944 Europlan Alphy Quick (voor gips) en de 945 Europlan Solid (voor cement) aan. Werk je puur op gips, dan is de 944 een prima reparatiemortel. Al zou het ook kunnen dat een tegelzetter of projectinrichter voor de tijdwinst gaat die de 946 biedt. De 946 droogt namelijk sneller en hardt ook sneller uit, waardoor je eerder kunt egaliseren, stofferen of tegelen.

Tot 50 mm dik

Naast de sneldrogende en snelhardende eigenschappen, heeft de 946 Europlan Hybrid ook een zeer hoge druksterkte en kan je hem in laagdiktes tot 50 mm toepassen. De 946 is prima standvast (hij zakt dus niet van de wand) en is tegelijkertijd ook prettig smeerbaar. Dankzij zijn fijne structuur kun je gaten en gleuven naar nul uitsmeren, zodat er na droging geen randen ontstaan. Uiteraard is hij ook stofarm en voorzien van de EC 1Plus-certificiering. Al met al is de 946 Europlan Hybrid Repair dus een mooie aanvulling op het Eurocol-assortiment.

Andere voordelen van de 946 Europlan Hybrid Repair zijn:
  • Geschikt voor zeer fijn en zeer grof werk
  • Allround product voor elk reparatiewerk
  • Zeer hoge drukvastheid
  • Zeer glad af te werken
  • Chromaatvrij
  • Geschikt voor vrijwel elke ondergrond
  • Krimparm

Bekijk hier het productinformatieblad van de 946.

« Nieuws overzicht