Nu 20% korting op service en onderhoud

Een poort die niet meer opent of sluit leidt tot vervelende situaties en overlast. Om dit te voorkomen, biedt Heras service- en onderhoudsoplossingen die uw product in optimale conditie houden.

 

 
 
Waarom kiezen voor service en onderhoud van Heras?

Met een service- en onderhoudsovereenkomst houdt u uw installatie in optimale conditie. We bieden service, reparatie en onderhoud uitgevoerd op Heras en niet-Heras producten, door onze gekwalificeerde monteurs. De oplossingen van Heras verminderen het risico op storingen, onveilige situaties en onverwachte kosten. Met onze landelijke dekking en 24/7 bereikbaarheid, staan wij altijd voor u klaar.

 

  • Service, reparatie en onderhoud van Heras en niet-Heras producten
  • Service- en onderhoudsoplossingen op maat gemaakt
  • 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar bij schade of storing
  • Landelijke dienstverlening voor uw complete perimeter protection oplossingen
  • Professionele, gekwalificeerde en vakkundige monteurs

 

Kies de dekking die past bij uw situatie

Voor iedere situatie bieden we een passend pakket. Het Essential pakket is onze basisdekking. Met dit pakket garanderen we de veiligheid van uw poort. Wilt u meer zekerheid en is de continuïteit van uw bedrijf belangrijk? Kies dan voor ons Premium pakket, waarin wij u een standaard responstijd van 24 uur aanbieden in geval van storingen. In sommige gevallen is maatwerk nodig, daarvoor bieden wij het Premium VIP pakket. U hoeft deze keuze niet alleen te maken, onze experts adviseren wat bij uw behoeften en wensen past.

 

Meer weten over deze actie?

Als u nu een service- en onderhoudsovereenkomst afsluit, dan ontvangt u 20% korting op uw pakket. En wanneer u de slimme service Connect toevoegt aan het gekozen servicepakket, krijgt u Connect het 1e jaar geheel gratis. Door het toevoegen van de slimme service Connect heeft u altijd inzicht in de status van uw poort.

 

Ook profiteren van deze exclusieve eindejaarsactie?

U heeft nog tot 31 december de kans om gebruik te maken van onze exclusieve actie op onze service en onderhoud pakketten. Ga naar de actie!