Wc-bedieningsplaat met fluwelen uitstraling

Primeur: TECE wc-bedieningsplaat met FENIX NTM®

Het innovatieve materiaal FENIX NTM® is door TECE voor het eerst toegepast bij de nieuwe serie TECEvelvet wc- en urinoirbedieningsplaten. Dit exclusieve multi-award winnende materiaal van de Italiaanse fabrikant Arpa Industriale, is ook bekend bij luxe kantoor- en winkelinrichting, keukens, meubelbouw en badkamers. In combinatie met het lineaire ontwerp van sterdesigner Konstantin Grcic creëert u met TECEvelvet nieuwe en bijzondere designmogelijkheden.

Voelt fluweelzacht aan

Het materiaal voelt zacht aan, heeft een magisch matte uitstraling en is zeer bestendig tegen vingerafdrukken, krassen en schoonmaakmiddelen. De unieke oppervlaktestructuur verspreidt het licht in plaats van het te reflecteren, en geeft TECEvelvet zijn extreem matte en bijzondere uitstraling. De nieuwe generatie acrylhars vormt een gesloten oppervlak en voorkomt het binnendringen van stof en water. Het ideale materiaal voor natte ruimten.

Lichte en stoere kleuren

De TECEvelvet is leverbaar in zes internationaal georiënteerde kleuren. De lichte kleuren passen harmonieus bij zachte pasteltinten en natuurlijke interieurs. De donkere tinten zijn onder andere goed met een industriële look te combineren. Met het inbouwframe kan de bedieningsplaat volledig vlak worden ingebouwd. Dit levert een bijzonder mooi resultaat op wanneer TECEvelvet wordt gecombineerd met wandbekleding in dezelfde kleur of hetzelfde materiaal met FENIX NTM®.

Ook voor urinoirs

Voor het urinoir biedt TECE de bijpassende serie TECEfilo-Velvet. Deze bedieningsplaten functioneren aanraakvrij dankzij de geïntegreerde sensor. Dit voorkomt de overdracht van virussen via de bedieningsplaat. De urinoirbedieningsplaten zijn leverbaar in dezelfde kleuren, zodat zij harmonieus zijn te combineren met de wc-bedieningsplaten TECEvelvet.

TECEvelvet | TECE Spotlight

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie