Esthetisch, modulair, degelijk, plaatsbesparend en bovenal efficiënt!

Als ondernemer in het bouwwezen hebt u de vinger aan de pols. De toekomst brengt nieuwe wensen. De mens wil fietsen. En uw klant wil bijgevolg een fietsenberging. Het milieu is een ‘hot topic’, gezondheid wordt bovenaan de prioriteitenlijst geplaatst. De fiets is aan een niet te stuiten opmars bezig en geen enkel gebouw is compleet zonder degelijke fietsenberging. Uw klant vraagt bovendien een efficiënte benutting van de beschikbare plaats en een systeem dat kan worden aangepast aan de wijzigende behoeften van de toekomst. Liefst wilt u een kwalitatief product aanbieden tegen een interessante prijs.

 

Het loopt op wieltjes

Deze uitdagingen zijn makkelijk te tackelen met het Troax-hekwerk. U wordt begeleid van ontwerp tot plaatsing. Geen detail wordt over het hoofd gezien. U hebt een ruime keuze aan esthetische afwerkingen, bijvoorbeeld RAL 9005 zwart voor een strakke, moderne ‘look’. De opstelling in gaaswand houdt het geheel licht en luchtig. Voor buitentoepassingen kan het hekwerk in thermisch verzinkt worden uitgevoerd.

 

Het modulaire systeem maakt het hekwerk makkelijk te plaatsen, verplaatsen, uit te breiden en aan te passen aan veranderende behoeften. Bovendien hebben de panelen een slank profiel, waardoor er weinig kostbare bergruimte verloren gaat. De panelen kunnen worden ingekort, en aangepast aan de voorhanden zijnde ruimte.

 

God waakt over alles, maar zet toch je fiets maar op slot…

Last but not least: een fietsenberging dient ongenode gasten buiten te houden. Het efficiënte en weldoordachte Troax-systeem van hoogwaardig staal maakt binnenbreken in de berging quasi onmogelijk. Bovendien hebt u de keuze uit een scala aan sloten om diefstal van het begeerde rijwiel uit te sluiten.

 

Kortom, u fietst vrolijk de toekomst tegemoet…