Mapei vernieuwt assortiment voegen en kitten

Maak van tegelwerk écht iets bijzonders

Gemakkelijk verwerkbare voegmortels, die het betegelde oppervlak niet alleen afmaken, maar ook zorgen dat het tegelwerk langdurig beschermd blijft tegen vocht, vuil en andere (chemische) stoffen. Bijpassende kitten en voegenfris producten in dezelfde kleuren als de voegmortels. Met het vernieuwde assortiment voor voegen en kitten van Mapei maak je van tegelwerk écht iets bijzonders.

 
Nieuw: epoxyvoegmortel voor elke tegelzetter

Nieuw in het assortiment is Kerapoxy Easy Design. Deze zuurbestendige, 2-componenten epoxyvoegmortel is zo eenvoudig te verwerken dat elke tegelzetter epoxyvoegen kan toepassen. De epoxyvoegmortel smeert zeer gemakkelijk en is bijzonder eenvoudig te reinigen. Het is een echte alleskunner voor voegbreedtes van 1 tot 15 mm en verkrijgbaar in maar liefst 41 kleuren. Kerapoxy Easy Design is geschikt voor het voegen van glasmozaïek, tegelwerk in zwembaden en ander tegelwerk met keramische tegels en natuursteen (altijd vooraf testen).

Nieuw: nog meer kleuren voeg en kit

Het kleurassortiment van Mapei’s voegen en kitten was al breed, maar is nu nog verder uitgebreid. Met 12 nieuwe, moderne voegkleuren in cementgebonden voegen en kitten én 5 nieuwe metallic kleuren voor epoxyvoegen, bestaat het assortiment voor voegen en kitten van Mapei nu uit 58 kleuren. Beeld je eens in wat je allemaal kunt doen met zoveel kleur.

Meest uitgebreide assortiment voor voegen en kitten

Van eenvoudige cementgebonden projectvoegmortels tot een hoogwaardige schimmelwerende cementvoeg met DropEffect® en BioBlock®, verkrijgbaar in 40 kleuren. Van een zeer gemakkelijk verwerkbare epoxyvoegmortel tot een hoog chemisch en mechanisch bestendige epoxyvoegmortel voor kritische ruimtes, in 41 kleuren en 7 glitter- of metalliceffecten. Complementaire kitten voor het afdichten van keramiek, natuursteen en marmer, in 41 bijpassende kleuren. En een voegenfris, voor het bijwerken van cementvoegen, eveneens beschikbaar in dezelfde kleuren. Mapei heeft het meest uitgebreide, in kleur op elkaar afgestemde, assortiment voor voegen en kitten.

Vlekkeloos voegen?

Download de stappenplannen voor de verwerking van cementvoegen en epoxyvoegen en ontdek in 4 stappen hoe je vlekkeloos voegt.

Wil je meer informatie over het meest uitgebreide assortiment voor voegen en kitten? Bekijk het op Mapei.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie